Concept

Amaranth
Coffee

Amaranthus, cunoscut ca și amarant, este o plantă de gen cosmopolitan. Unele specii de amarant sunt cultivate ca legume pentru consum, cereale sau ca și plante ornamentale.

 

Approximativ 60 de specii au fost identificate, cu Inflorescență care variază de la roșu la mov, verde și galben.

“Amarant” provine din Grecul ἀμάραντος (amarantos), “nepieritor; cel care nu se va veșteji” care împreună cuvântului grec pentru “floare,” ἄνθος (anthos), formează “amarant.”

 

In trecut era folosită de azteci și de incași, fiind cunoscută și prețuită de aceștia pentru calitățile pe care le descoperiseră la ea. Amarant-ul este o plantă benefică pentru sănătate, fiind una dintre cele mai nutritive alimente cunoscute și având o valoare proteicămai mare decât orezul, făina integrală de grâu, ovăz sau secară. Este foarte bogat în minerale (mangan, fier, zinc, fosfor, cupru), în calciu și vitamine (A, B, E, D), aminoacizi esențiali și nu conține gluten.

 

Amaranth este o cafenea, de unde poti si sa iti iei cafeaua la pachet, facuta cu suflet, cu atentie la detalii, in stil modern si chiar numele sugereaza ca este vorba despre legatura cu pamantul, cu plantele iar in cafenea predomina plantele, lemnul si mirosul cafelei.
Este un stil cozy, usor industrial si modernist.

Facem si vindem cafea Kafune fun coffee sau coffee and fun si ne dorim sa schimbam perceptia despre cafea.

 

Pe langa cafea avem si foarte multe feluri avem smoothie-uri, fresh-uri, cookie-uri, tarte, ciocolata de casa, iaurt -uri cu musli, miere, nuci, menta, limonada, ceaiuri, sandwich-uri si…multa muzica…plus carti.